Low carb beers - Introduction to the Issue
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000043" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000043 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Low carb beers - Introduction to the Issue
Popis výsledku v původním jazyce
The lecture at the Brewers Forum 2023, 21-23May, Prague. The presentation summarizes the legislative requirements for the composition of beers with reduced sugar content, presents the methodologies for determining sugars and the basic brewing technologies for the production of these beers.
Název v anglickém jazyce
Low carb beers - Introduction to the Issue
Popis výsledku anglicky
The lecture at the Brewers Forum 2023, 21-23May, Prague. The presentation summarizes the legislative requirements for the composition of beers with reduced sugar content, presents the methodologies for determining sugars and the basic brewing technologies for the production of these beers.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů