Zdravotní rizika mikrobiálně kontaminovaného piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F24%3AN0000052" target="_blank" >RIV/60193697:_____/24:N0000052 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zdravotní rizika mikrobiálně kontaminovaného piva
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na Technicko-technologickém semináři určeném pro minipivovary, jejich sládky, zaměstnance a majitele, 11.9.2024 - Pivovar Černá Hora ,16.10.2024 a 20.11.2024 - Budějovický Budvar, České Budějovice, ČR, který je organizován ČMSMP, Budějovickým Budvarem a VÚPS. Posluchači se dozvěděli, jaké toxické kontaminanty produkují pivu škodící mikroorganismy. Součástí přednášky byl i senzorický nácvik těchto vad.
Název v anglickém jazyce
Health risks of microbially contaminated beer
Popis výsledku anglicky
Lecture at the Technical-technological seminar for microbreweries, their brewers, employees and owners, 11.9.2024 - Brewery Černá Hora ,16.10.2024 and 20.11.2024 - Budějovický Budvar, České Budějovice organized by ČMSMP, Budějovice Budvar and RIBM. The listeners learned what toxic contaminants are produced by microorganisms harmful to beer. The lecture also included sensory training of these defects.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QL24020003" target="_blank" >QL24020003: Standardizovaná metodika pro interpretaci výsledků mikrobiologických analýz piva - interpretace, limity, opatření</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů