Nový systém hodnocení sladovnické jakosti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F96%3A%230000246" target="_blank" >RIV/60193697:_____/96:#0000246 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nový systém hodnocení sladovnické jakosti
Popis výsledku v původním jazyce
Byl vypracován nový systém hodnocení kvality odrůd sladovnického ječmene pod označením "Ukazatel sladovnické jakosti". Ke stávajícím šesti znakům byly zařazeny friabilita a obsa beta-glukanů ve sladině.
Název v anglickém jazyce
New system of evalution of the malting quality
Popis výsledku anglicky
A new system of evaluation of the quality of malting barley varieties was elaborated ??Malting Quality index". Friability and beta-glucan content were included to the six current parameters.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Výzkum a hodnocení kvality potravinářských obilovin (pšenice, ječmen, žito, oves).</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1996
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemědělec
ISSN
1211-3816
e-ISSN
—
Svazek periodika
4
Číslo periodika v rámci svazku
14
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
6
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—