Kvalita sladovnického ječmene a technologie jeho pěstování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F97%3A%230000030" target="_blank" >RIV/60193697:_____/97:#0000030 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita sladovnického ječmene a technologie jeho pěstování
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalita odrůd a partií sladovnického ječmene je hodnocena na základě technolgických parametrů. Základním předpokladem sladovatelnosti je rychlé a jednotné klíčení, které se promítá i ve znacích homogenity a modifikace. Kvalitu sladovnického ječmene lze výrazně ovlivnit sklízní a posklizňovou úpravou.
Název v anglickém jazyce
Quality of malting barley and methods of its growing
Popis výsledku anglicky
The quality of varieties and lots of malting barley was evaluated on the basis of technolgical paramaters. The main perequisite of malting ability is rapid and uniform germination which is also reflected in the indices of homogenity and modification. Thequality of malting barley can be considerably influenced by harvest and postharvest treatment.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1997
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-86153-02-9
Počet stran knihy
45
Název nakladatele
ÚZPI
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—