Odrůdová skladba a kvalita sladovnického ječmene
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F99%3A%230000040" target="_blank" >RIV/60193697:_____/99:#0000040 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Odrůdová skladba a kvalita sladovnického ječmene
Popis výsledku v původním jazyce
Spektrum odrůd ječmene se stále rošiřuje. Pivovary požadují homogenní slad. Jsou vyvíjeny nové metody pro stanovení kvality sladovnického ječmene. Vybrané spektrum odrůd je zkoušeno v rámci EBC.
Název v anglickém jazyce
Varietal composition and quality of malt barleys
Popis výsledku anglicky
The spectrum of barley varieties has been widening. The breweries require homogenenous malt. New methds are developed for the malting barley quality assessment. The selected spectrum of varieties is tested in the framework of the EBC.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Výzkum a hodnocení kvality potravinářských obilovin (pšenice, ječmen, žito, oves).</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Výživa rostlin, kvalita produkce a zpracovatelské využití
ISBN
80-7157-368-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
256-260
Název nakladatele
MZLU
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
29. 6. 1999
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—