Alternativy předcházení potravinových ztrát ve veřejném stravování (Výzkumná zpráva č. 4)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60456540%3A_____%2F19%3AN0000114" target="_blank" >RIV/60456540:_____/19:N0000114 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Alternativy předcházení potravinových ztrát ve veřejném stravování (Výzkumná zpráva č. 4)
Popis výsledku v původním jazyce
Scénáře budoucího vývoje v omezení plýtvání potravinami, které byly na workshopech vytvořeny, naznačily cesty dalšího využití neprodaných hotových pokrmů a nepotravinářského využití potravinového odpadu, které lze realizovat i v podmínkách poměrně striktní legislativy a předpisů platných pro potravinářské provozy.
Název v anglickém jazyce
Alternatives for prevention of the food waste and loss
Popis výsledku anglicky
The scenarios for future developments in reducing food waste created at the workshops have indicated ways to further use of unsold ready meals and non-food use of food waste, which can also be implemented under relatively strict legislation and regulation applicable to food operations.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
50602 - Public administration
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů