Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Alternativy předcházení potravinových ztrát ve veřejném stravování (Výzkumná zpráva č. 4)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60456540%3A_____%2F19%3AN0000114" target="_blank" >RIV/60456540:_____/19:N0000114 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Alternativy předcházení potravinových ztrát ve veřejném stravování (Výzkumná zpráva č. 4)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Scénáře budoucího vývoje v omezení plýtvání potravinami, které byly na workshopech vytvořeny, naznačily cesty dalšího využití neprodaných hotových pokrmů a nepotravinářského využití potravinového odpadu, které lze realizovat i v podmínkách poměrně striktní legislativy a předpisů platných pro potravinářské provozy.

  • Název v anglickém jazyce

    Alternatives for prevention of the food waste and loss

  • Popis výsledku anglicky

    The scenarios for future developments in reducing food waste created at the workshops have indicated ways to further use of unsold ready meals and non-food use of food waste, which can also be implemented under relatively strict legislation and regulation applicable to food operations.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50602 - Public administration

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů