Využití nové ekonomiky v certifikaci biopotravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F03%3A00006018" target="_blank" >RIV/60460709:41110/03:00006018 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Využití nové ekonomiky v certifikaci biopotravin
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek se zabývá problematikou nové ekonomiky a jejím využitím v certifikaci biopotravin, konkrétně biohovězího. Příspěvek blíže pojednává o konkrétních podmínkách certifikace biopotravin a bioproduktů v kontextu s jednotlivými prvky nové ekonomiky, t
Název v anglickém jazyce
The Information Economy Utilization in Certification Bio Food
Popis výsledku anglicky
This article discusses about problems of information economy and its utilization in certification of bio food, in the concrete bio-beef. This article specifies discourses about concrete certification conditions of bio food and bio products in context to
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GP525%2F02%2FD172" target="_blank" >GP525/02/D172: Aplikace fuzzy logiky pro hodnocení potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník prací z mezinárodní vědecké konference
ISBN
80-213-1056-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
375-380
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
18. 9. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—