Inovace jako zdroj konkurenční výhody v odvětví zpracování mléka a výroby mlékárenských výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F03%3A00006560" target="_blank" >RIV/60460709:41110/03:00006560 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Inovace jako zdroj konkurenční výhody v odvětví zpracování mléka a výroby mlékárenských výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Jednou z možností získání konkurenční výhody v odvětví zpracování mléka a výroby mlékárenských výrobků je využívání inovací v různých formách. Příspěvek monituruje současnou úroveň využívání inovací jako konkurenční výhody u českých zpracovatelů mléka a
Název v anglickém jazyce
Innovation as a Resource of Competitive Advantage in Sector of Milk Processing and Milk Production of Products
Popis výsledku anglicky
Once from possibility obtaining competitive advantage in line processing milks and production creamery products is exploitation innovation in different formsOnce from possibility obtaining competitive advantage in line processing milks and production cre
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
MendelNet 2002/03
ISBN
80-7302-047-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
79-83
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
24. 1. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—