Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Uplatnění intermediálního typu kuřete

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F04%3A5719" target="_blank" >RIV/60460709:41110/04:5719 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Uplatnění intermediálního typu kuřete

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Nízkým úhynem, omezením antibiotik, výborným zatříděním a vyšší realizační cenou je vyrovnána ekonomika prodlouženého výkrmu. Nabídka brojlerového kuřete by se měla opírat nejen o realizační cenu, nižší výrobní náklady, ale také o trend zájmu spotřebitele na produkty, které se vymykají běžnému zboží. Záleží na českém spotřebiteli, zda dokáže ocenit novou kvalitu intermediálního brojlerového kuřete vyšší nákupní cenou a podpořit tak další rozvoj těchto alternativních chovů.

  • Název v anglickém jazyce

    Exercise of Intermedial Type Chicken

  • Popis výsledku anglicky

    The economy of increased fatten is compensated by low mortality, bounded antibiotics, excellent selection, and by higher realization price. The supply of broiler chicken should be based not only on realization price, lover manufacturing costs, but also on trends of consumer?s interests of the products, which surpass normal goods. It is depended on Czech consumer weather he will appreciate the new quality of intermedial broiler chicken by higher purchase price and support the next expansion of this alternative breading.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GA - Zemědělská ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GP525%2F02%2FD172" target="_blank" >GP525/02/D172: Aplikace fuzzy logiky pro hodnocení potravin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Cho drůbeže 2004

  • ISBN

    80-7157-761-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    52-54

  • Název nakladatele

    MZLU Brno

  • Místo vydání

    MZLU Brno

  • Místo konání akce

    MZLU Brno

  • Datum konání akce

    1. 1. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku