VLIV PORÁŽKOVÉ HMOTNOSTI PRASAT NA KLASIFIKACI SYSTÉMEM SEUROP
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F04%3A5774" target="_blank" >RIV/60460709:41110/04:5774 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
INFLUENCE OF PIGS SLAUGHTER WEIGHT ON CLASSIFICATION BY SEUROP SYSTEM
Popis výsledku v původním jazyce
During the application of SEUROP System in farming business the influence of pigs slaughter weight on the classification into business classes was tested. It was confirmed that with increasing slaughter weight the share of lean decreases. On the basis ofthis assessment the optimal slaughter weight for slaughter pigs was suggested. Due to significant differences in the structure of slaughter pig bodies, the slaughter half?s were sorted in order to make a group with an approximately equal share of lean.This unification of the final product help
Název v anglickém jazyce
INFLUENCE OF PIGS SLAUGHTER WEIGHT ON CLASSIFICATION BY SEUROP SYSTEM
Popis výsledku anglicky
During the application of SEUROP System in farming business the influence of pigs slaughter weight on the classification into business classes was tested. It was confirmed that with increasing slaughter weight the share of lean decreases. On the basis ofthis assessment the optimal slaughter weight for slaughter pigs was suggested. Due to significant differences in the structure of slaughter pig bodies, the slaughter half?s were sorted in order to make a group with an approximately equal share of lean.This unification of the final product help
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GP525%2F02%2FD172" target="_blank" >GP525/02/D172: Aplikace fuzzy logiky pro hodnocení potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Biotechnology new perspectives of feed and food production
ISBN
83-7244-542-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
85-85
Název nakladatele
Warsaw Agricultural University
Místo vydání
Varšava
Místo konání akce
Varšava
Datum konání akce
16. 9. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—