World Food Problem and Its Economic Context
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F11%3A51142" target="_blank" >RIV/60460709:41110/11:51142 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
World Food Problem and Its Economic Context
Popis výsledku v původním jazyce
The world food problem is generally considered one of the most important problems in the contemporary world. The world is at risk of new food crisis because of rising prices and tightening supplies of food commodities. The aim of the paper is the characteristic of the food problem and clarification of the theoretical ways of creating food prices in conditions of economic globalization.
Název v anglickém jazyce
World Food Problem and Its Economic Context
Popis výsledku anglicky
The world food problem is generally considered one of the most important problems in the contemporary world. The world is at risk of new food crisis because of rising prices and tightening supplies of food commodities. The aim of the paper is the characteristic of the food problem and clarification of the theoretical ways of creating food prices in conditions of economic globalization.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AH - Ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Agrarian Perspectives - Proceedings of the 20th Scientific Conference
ISBN
978-80-213-2196-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
139-147
Název nakladatele
PEF ČZU
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
PEF ČZU Praha
Datum konání akce
13. 9. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
000338036100014