Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Creating a Competitive Advantage by Developing an Innovative Tool to Assess Suppliers in Agri-Food Complex

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F13%3A60860" target="_blank" >RIV/60460709:41110/13:60860 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Creating a Competitive Advantage by Developing an Innovative Tool to Assess Suppliers in Agri-Food Complex

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The main aim of this paper is to introduce a new certified applied methodology for Assessing Suppliers in Agri-Food Complex as a tool for company competitiveness. The work is based on the results obtained in the research project NAZV QG60148/2005 fundedby the Czech Ministry of Agriculture and on the requirements of agricultural practice. The novelty lies in the use of practices of the worldwide respected GLOBALG.A.P. standard (formerly EUREPGAP) as yet not well known in our country. Based on the practical experience of the authors with the application of food safety standards in the food manufacturing industry and application of GLOBALG. A.P. standard in agricultural primary production, risk and hazard analysis was developed for the product group of fruit and vegetables. Subsequently, a checklist was designed for the implementation of the suppliers? audit. The result is a methodology for food manufacturers based on the identification of sources of risks in primary production, which ca

  • Název v anglickém jazyce

    Creating a Competitive Advantage by Developing an Innovative Tool to Assess Suppliers in Agri-Food Complex

  • Popis výsledku anglicky

    The main aim of this paper is to introduce a new certified applied methodology for Assessing Suppliers in Agri-Food Complex as a tool for company competitiveness. The work is based on the results obtained in the research project NAZV QG60148/2005 fundedby the Czech Ministry of Agriculture and on the requirements of agricultural practice. The novelty lies in the use of practices of the worldwide respected GLOBALG.A.P. standard (formerly EUREPGAP) as yet not well known in our country. Based on the practical experience of the authors with the application of food safety standards in the food manufacturing industry and application of GLOBALG. A.P. standard in agricultural primary production, risk and hazard analysis was developed for the product group of fruit and vegetables. Subsequently, a checklist was designed for the implementation of the suppliers? audit. The result is a methodology for food manufacturers based on the identification of sources of risks in primary production, which ca

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Competitiveness

  • ISSN

    1804-171X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    vol. 5

  • Číslo periodika v rámci svazku

    Issue 3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    15

  • Strana od-do

    31-45

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus