Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

THE IMPACT OF TEACHING FORM ON STUDY RESULTS IN SUBJECT FOOD GOODS KNOWLEDGE

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F14%3A64158" target="_blank" >RIV/60460709:41110/14:64158 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    THE IMPACT OF TEACHING FORM ON STUDY RESULTS IN SUBJECT FOOD GOODS KNOWLEDGE

  • Popis výsledku v původním jazyce

    At the Faculty of Economics and Management of the Czech University of Life Sciences in Prague the volume of contact lessons in full-time study has been reduced after an accreditation since the academic year 2011/2012. Simultaneously, the Food Goods Knowledge subject was included as only elective. The main objective of the paper is to analyse statistically significant impacts of the teaching changes on the study results in the BSc. subject Food Goods Knowledge. However the weak statistically significantcorrelation between year and grade was detected, the study results are better. The study results improving trend is demonstrated especially between two school years 2011/2012 and 2012/2013. The supposition that female students have better study results was confirmed in the B&A programme. It is true, that two years after the accreditation is a very short time for making serious conclusion. It is necessary to monitor this correlation also in the future.

  • Název v anglickém jazyce

    THE IMPACT OF TEACHING FORM ON STUDY RESULTS IN SUBJECT FOOD GOODS KNOWLEDGE

  • Popis výsledku anglicky

    At the Faculty of Economics and Management of the Czech University of Life Sciences in Prague the volume of contact lessons in full-time study has been reduced after an accreditation since the academic year 2011/2012. Simultaneously, the Food Goods Knowledge subject was included as only elective. The main objective of the paper is to analyse statistically significant impacts of the teaching changes on the study results in the BSc. subject Food Goods Knowledge. However the weak statistically significantcorrelation between year and grade was detected, the study results are better. The study results improving trend is demonstrated especially between two school years 2011/2012 and 2012/2013. The supposition that female students have better study results was confirmed in the B&A programme. It is true, that two years after the accreditation is a very short time for making serious conclusion. It is necessary to monitor this correlation also in the future.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AM - Pedagogika a školství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    11th International Conference on Efficiency and Responsibility in Education 2014

  • ISBN

    978-80-213-2468-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    687-693

  • Název nakladatele

    Czech University of Life Sciences Prague Faculty of Economics and Management

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    5. 6. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku