Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Evaluation of aspects that influence system effectiveness to ensure food safety in food operations using MaxAgr software

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F18%3A77334" target="_blank" >RIV/60460709:41110/18:77334 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Evaluation of aspects that influence system effectiveness to ensure food safety in food operations using MaxAgr software

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Ensuring food safety in food operations in the Czech Republic is currently regulated by an extensive range of European and national legal regulations. Nevertheless, there are also customers demands beyond this framework for independent declaration of compliance not only with these legal requirements, but also with some of the preferred standards. These are frequently essential prerequisites in order to establish or maintain a customer supplier relationship. The HACCP system is fundamental (essentially stipulated by the legal framework) and generally forms only the basis for other required standards, such as the GFSI, BRC, IFS, FSSC2200, and ISO 22000 norms or the GLOBAL.G.A.P. standard for primary production. The aim of this paper is to evaluate the key aspects which might influence the success rate and effectiveness of implemented systems to ensure food safety in food operations in the Czech Republic. The research methodology is based on using a modified version of the Delphi method as an experiment

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of aspects that influence system effectiveness to ensure food safety in food operations using MaxAgr software

  • Popis výsledku anglicky

    Ensuring food safety in food operations in the Czech Republic is currently regulated by an extensive range of European and national legal regulations. Nevertheless, there are also customers demands beyond this framework for independent declaration of compliance not only with these legal requirements, but also with some of the preferred standards. These are frequently essential prerequisites in order to establish or maintain a customer supplier relationship. The HACCP system is fundamental (essentially stipulated by the legal framework) and generally forms only the basis for other required standards, such as the GFSI, BRC, IFS, FSSC2200, and ISO 22000 norms or the GLOBAL.G.A.P. standard for primary production. The aim of this paper is to evaluate the key aspects which might influence the success rate and effectiveness of implemented systems to ensure food safety in food operations in the Czech Republic. The research methodology is based on using a modified version of the Delphi method as an experiment

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50204 - Business and management

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Agrarian Perspectives XVII

  • ISBN

    978-80-213-2890-7

  • ISSN

  • e-ISSN

    2464-4781

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    388-394

  • Název nakladatele

    Czech University of Life Sciences Prague

  • Místo vydání

    Czech University of Life Sciences Prague

  • Místo konání akce

    Prague, Czech Republic

  • Datum konání akce

    19. 9. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku