Legislativa v hygieně a technologii masa-aktuální úprava
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870317" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870317 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Legislativa v hygieně a technologii masa-aktuální úprava
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek prezentuje systém legislativy ČR a vybraných právních předpisů Evropského společenství k zabezpečování zdravotní nezávadnosti (bezpečnosti) a jakosti masa a masných výrobků v rámci oboru hygiena a technologie masa.
Název v anglickém jazyce
The legislation in meat hygiene and technology - current modification
Popis výsledku anglicky
The contribution presents the legislation system in the Czech republic and selected legal regulations of European Community to ensuring food safety and meat and meat products quality within the framework of meat hygiene and technology.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
22
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
34-37
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—