Detekce falšování kozího mléka mlékem kravským pomocí metody 1H NMR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F22%3A92425" target="_blank" >RIV/60460709:41110/22:92425 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:41210/22:92425
Výsledek na webu
<a href="https://metodiky.agrobiologie.cz/" target="_blank" >https://metodiky.agrobiologie.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Detekce falšování kozího mléka mlékem kravským pomocí metody 1H NMR
Popis výsledku v původním jazyce
Popsaná a volně dostupná metoda popisující přípravu a analýzu vzorku metodou 1H NMR.
Název v anglickém jazyce
Detection of adulteration of goat's milk with cow's milk by 1H NMR
Popis výsledku anglicky
Described and freely available method describing sample preparation and analysis by 1H NMR.
Klasifikace
Druh
N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1920222" target="_blank" >QK1920222: Nové spolehlivé metody detekce falšování kozího a ovčího mléka a mléčných výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
1920222-V4
Číslo předpisu
—
Technické parametry
Státní veterinární správa, IČO: 00018562, 6. 12. 2021
Ekonomické parametry
kontrola bezpečnosti potravin
Označení certifikačního orgánu
Státní veterinární správa a oponenti
Datum certifikace
—
Způsoby využití výsledku
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů