Faktory ovlivňující kvalitu žloutku a bílku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003968" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003968 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Faktory ovlivňující kvalitu žloutku a bílku
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalita žloutku a bílku je ovlivňována celou řadou faktorů a je charakterizována jejich hmotností a podílem z hmotnosti vejce a indexy. Kvalita těchto částí vejce klesá s věkem nosnic.
Název v anglickém jazyce
Factors that effects albumen and yolk quality
Popis výsledku anglicky
Yolk quality and albumen quality is influented with a many of factors and quality is described its weight, proportions from egg weight and indeks. The quality of this eggparts decrease with age of hens.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Náš chov
ISSN
0027-8068
e-ISSN
—
Svazek periodika
LXII
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
56
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—