Pig production in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004058" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00004058 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Pig production in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Pigmeat production is a strategic sector for the Czech Republic. Pigmeat announts to 50- 52% of the total annual consumption of meat per capita. The quality of the pig meat produced is comparable with EU standards. The current price level of p igmeat inthe Czech Republic is comparable with the price level in EU.
Název v anglickém jazyce
Pig production in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Pigmeat production is a strategic sector for the Czech Republic. Pigmeat announts to 50- 52% of the total annual consumption of meat per capita. The quality of the pig meat produced is comparable with EU standards. The current price level of p igmeat inthe Czech Republic is comparable with the price level in EU.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Rotecnaworld
ISSN
L-156-01
e-ISSN
—
Svazek periodika
2002
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
ES - Španělské království
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
19-23
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—