Evaluation of milk quality in the Czech republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004229" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00004229 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
polština
Název v původním jazyce
Ocena jakosci mleka w czeskiej republice
Popis výsledku v původním jazyce
Mleko, ze vzgledu na swoja warotsc pokarmowa, odgrywa w zyvieniu czlowieka w krajach wysoko rozwinietych bardzo istotna i niezastapiona role. W gospodarstwach rolnych jego produkcja stanowi 30-30% dochodów w ciagu roku.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of milk quality in the Czech republic
Popis výsledku anglicky
Milk quality can be evaluated in the main three areas. Farmers maust provide highly hygienic milk on the farms, while dairy companies and breeders evaluate the quality of raw milk in terms of its price and advancement of the dairy technology.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Biuletyn Informacyjny
ISBN
0209-2492
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
99-104
Název nakladatele
Institut zootechniky
Místo vydání
Krakov
Místo konání akce
Zakopane
Datum konání akce
18. 3. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—