Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Factors that affect raw milk quality

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F22%3A43879936" target="_blank" >RIV/62157124:16270/22:43879936 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.agroporadenstvo.sk/index.php?pl=112&article=2507" target="_blank" >https://www.agroporadenstvo.sk/index.php?pl=112&article=2507</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Faktory mající vliv na hygienickou kvalitu syrového mléka

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Získávání mléka patří mezi jedny z technologicky a fyzicky nejnáročnějších úkonů v chovech dojnic. Kromě zajištění dostatečného welfare a pohody zvířat je nutné zajistit maximální hygienu získaného mléka, která má následně vliv na celý proces jeho zpracování. Mezi prvky zajišťující získání co nejméně kontaminovaného mléka patří kromě samotného dojení také hygiena dojnic. Hygiena dojnic je ovlivněna hygienou stájí a z tohoto důvodu je nutné zajistit v celém svém postupu co nejvyšší hygienické standardy.

  • Název v anglickém jazyce

    Factors that affect raw milk quality

  • Popis výsledku anglicky

    Milking is one of the most technologically and physically difficult work around the dairy cows. During the milking it is necessary to ensure dairy cows welfare and hygienic milk quality. The hygienic quality of raw milk affected the hygienic quality of milk products. To getting the quality milk it is necessary to ensure hygienic milking and therefore the hygiene of dairy cows. The hygiene of dairy cows is affected by stable hygiene and in this reason is necessary to ensure the hygiene of stables.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Sme - Roľnícke noviny

  • ISSN

    1335-440X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    93

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    SK - Slovenská republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    16-17

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus