Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The muscle fiber thickness in relation partial index carcass value

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005127" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005127 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The muscle fiber thickness in relation partial index carcass value

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Annual average cunsumtion of pigmeat per one person in the Czech Republic is above-average. Pigmeat consumtion was 40,9 kg per person in 2001. This consumtion of pigmeat hasn´t got variations in value. Significant differences were documented between thefirst experiment muscle fibre thickness - group I. between gender concerning musculus adjuctor, serratus ventralis, cleidocephalicus and MLLT, the second experiment concerning musculus adjuctor, cledocephalicus (PŁ0,05). It was detected that the highestmuscle fiber thickness was in musculus cleidocephalicus in the group of female pigs, and in the group of male pigs in musculus semimembranosus. Signifikant differences were documented between the first experiment muscle fibre thickness-group II., betweengender concerning musculus semimembranosus, adjuctor and cleidocephalicus, the second experiment concerning cleidocephalicus and MLLT (PŁ0,05). The biggest fiber diameter was detected in muscukus semimembranosus in the group of female pig

  • Název v anglickém jazyce

    The muscle fiber thickness in relation partial index carcass value

  • Popis výsledku anglicky

    Annual average cunsumtion of pigmeat per one person in the Czech Republic is above-average. Pigmeat consumtion was 40,9 kg per person in 2001. This consumtion of pigmeat hasn´t got variations in value. Significant differences were documented between thefirst experiment muscle fibre thickness - group I. between gender concerning musculus adjuctor, serratus ventralis, cleidocephalicus and MLLT, the second experiment concerning musculus adjuctor, cledocephalicus (PŁ0,05). It was detected that the highestmuscle fiber thickness was in musculus cleidocephalicus in the group of female pigs, and in the group of male pigs in musculus semimembranosus. Signifikant differences were documented between the first experiment muscle fibre thickness-group II., betweengender concerning musculus semimembranosus, adjuctor and cleidocephalicus, the second experiment concerning cleidocephalicus and MLLT (PŁ0,05). The biggest fiber diameter was detected in muscukus semimembranosus in the group of female pig

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXXII Miedzynarodowe seminarium kol naukowych

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    349-351

  • Název nakladatele

    Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie

  • Místo vydání

    Olsztynie

  • Místo konání akce

    Uniwersitet Olsztyn

  • Datum konání akce

    9. 5. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku