Aplikace cytokininu a kvalita zrna obilnin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005303" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005303 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aplikace cytokininu a kvalita zrna obilnin
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek srovnává kvalitu zrna potravinářské pšenice v dlouhodobém úseku let 1983-2003. Všímá si mimo jiné změn pokryvnosti listoví, obsahu chlorofylu a aktivity enzymu glutamátkinázy, které ovlivňují tvorbu výnosu.
Název v anglickém jazyce
Application of cytokinins and the quality of cereals
Popis výsledku anglicky
This report compares the quality of grain of the food wheat from a point view of the mineral content, wet gluten, falling number, the activity of enzyme glutamate kinase, the changes of leave area and cumulation of DM in long time period 1983-2003. The substances named above improve the yield, and especially the quality.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník - 34.sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
131-134
Název nakladatele
Vysoká škola chemicko-technologická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
25. 5. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—