Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Aktuálně o jakosti vepřového masa

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400031" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400031 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Aktuálně o jakosti vepřového masa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Současné pohledy na jakost. Jakost živých jatečných prasat. Jakost jatečně opracovaných těl prasat. Jakost vepřového masa. Jakost výrobků z vepřového masa. Spotřebitelská kvalita vepřového masa. Technologické vlastnosti vepřového masa.

  • Název v anglickém jazyce

    Actual quality of pork meat

  • Popis výsledku anglicky

    Actual view on quality. Quality of live slaughtery pigs. Quality of slaughtered pigs bodies. Quality of pork meat. Quality of pork sortiment. User quality of pork meat. Technology quality of pork meat.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Nové poznatky v chovu prasat

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Plemo, a.s., MZLU, Brno

  • Místo vydání

    Plemo, a.s., MZLU, Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku