Aktuálně o jakosti vepřového masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400031" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400031 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aktuálně o jakosti vepřového masa
Popis výsledku v původním jazyce
Současné pohledy na jakost. Jakost živých jatečných prasat. Jakost jatečně opracovaných těl prasat. Jakost vepřového masa. Jakost výrobků z vepřového masa. Spotřebitelská kvalita vepřového masa. Technologické vlastnosti vepřového masa.
Název v anglickém jazyce
Actual quality of pork meat
Popis výsledku anglicky
Actual view on quality. Quality of live slaughtery pigs. Quality of slaughtered pigs bodies. Quality of pork meat. Quality of pork sortiment. User quality of pork meat. Technology quality of pork meat.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Nové poznatky v chovu prasat
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Plemo, a.s., MZLU, Brno
Místo vydání
Plemo, a.s., MZLU, Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—