The effect of dietary E vitamin on fatty acid composition and lipid oxidative stability in pigs: A Review
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F10%3A49600" target="_blank" >RIV/60460709:41210/10:49600 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of dietary E vitamin on fatty acid composition and lipid oxidative stability in pigs: A Review
Popis výsledku v původním jazyce
The pork meat is the most frequently consumed meat in the Czech Republic. The quality of pork meat mainly depends on the genotype, age, slaughter weight and nutrition in pigs. Lipid oxidation in meat is an important responsible factor for quality lossesincluding flavour, texture, nutritive value and colour. Dietary vitamin E has positive effect on oxidative stability of fresh and stored meat and products.
Název v anglickém jazyce
The effect of dietary E vitamin on fatty acid composition and lipid oxidative stability in pigs: A Review
Popis výsledku anglicky
The pork meat is the most frequently consumed meat in the Czech Republic. The quality of pork meat mainly depends on the genotype, age, slaughter weight and nutrition in pigs. Lipid oxidation in meat is an important responsible factor for quality lossesincluding flavour, texture, nutritive value and colour. Dietary vitamin E has positive effect on oxidative stability of fresh and stored meat and products.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Research in Pig Breeding - Výzkum v chovu prasat
ISSN
1802-7547
e-ISSN
—
Svazek periodika
4
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
NL - Nizozemsko
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—