Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of dietary E vitamin on fatty acid composition and lipid oxidative stability in pigs: A Review

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F10%3A49600" target="_blank" >RIV/60460709:41210/10:49600 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of dietary E vitamin on fatty acid composition and lipid oxidative stability in pigs: A Review

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The pork meat is the most frequently consumed meat in the Czech Republic. The quality of pork meat mainly depends on the genotype, age, slaughter weight and nutrition in pigs. Lipid oxidation in meat is an important responsible factor for quality lossesincluding flavour, texture, nutritive value and colour. Dietary vitamin E has positive effect on oxidative stability of fresh and stored meat and products.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of dietary E vitamin on fatty acid composition and lipid oxidative stability in pigs: A Review

  • Popis výsledku anglicky

    The pork meat is the most frequently consumed meat in the Czech Republic. The quality of pork meat mainly depends on the genotype, age, slaughter weight and nutrition in pigs. Lipid oxidation in meat is an important responsible factor for quality lossesincluding flavour, texture, nutritive value and colour. Dietary vitamin E has positive effect on oxidative stability of fresh and stored meat and products.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Research in Pig Breeding - Výzkum v chovu prasat

  • ISSN

    1802-7547

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    4

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    NL - Nizozemsko

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus