Současný stav a perspektivy hodnocení kvality jatečných prasat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401024" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401024 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Současný stav a perspektivy hodnocení kvality jatečných prasat
Popis výsledku v původním jazyce
Formulace požadavků zpracovatelů a spotřebitelů jatečných prasat a vepřového masa na jakost produktů. Optimalizace obsahu intramuskulárního tuku ve vztahu k senzorické jakosti masa.
Název v anglickém jazyce
Present situation and perspective in slaughtery pork meat quality assessment
Popis výsledku anglicky
The formulation of requests by producers and consumers of slaughtery pigs and pork meat on the meat quality was mentioned. The optimalization of the intramuscular fat content in the relationship to the sensory meat quality was analysed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník Dobré zdraví - předpoklad úspěšné reprodukce a produkce v chovu prasat
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Práče
Místo vydání
Práče
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—