Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Současný stav a perspektivy hodnocení kvality jatečných prasat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401024" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401024 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Současný stav a perspektivy hodnocení kvality jatečných prasat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Formulace požadavků zpracovatelů a spotřebitelů jatečných prasat a vepřového masa na jakost produktů. Optimalizace obsahu intramuskulárního tuku ve vztahu k senzorické jakosti masa.

  • Název v anglickém jazyce

    Present situation and perspective in slaughtery pork meat quality assessment

  • Popis výsledku anglicky

    The formulation of requests by producers and consumers of slaughtery pigs and pork meat on the meat quality was mentioned. The optimalization of the intramuscular fat content in the relationship to the sensory meat quality was analysed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník Dobré zdraví - předpoklad úspěšné reprodukce a produkce v chovu prasat

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Práče

  • Místo vydání

    Práče

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku