Varovné signály v problematice kvality masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000100" target="_blank" >RIV/00027014:_____/01:00000100 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Varovné signály v problematice kvality masa
Popis výsledku v původním jazyce
Diskutováno definování a vymezení kvalitativních znaků masa prasat a těžkých krůt. Nízká technologická kvalita byla zjištěna při výskytu syndromu PSE u prasat a krůt. Je nutno sledovat a stanovit více znaků jakosti masa (schopnost vázat vodu obsah intramuskulárního tuku barva pH).
Název v anglickém jazyce
The warning signals in probelms of the quality meat.
Popis výsledku anglicky
The quality marks of pork and turkey´s meat was discussed and delimined. The low technological meat quality at occurence PSE syndrom was evidenced. It necessary wath and determine more marks quality of meat (watter holding capacity content of the intr muscular fat colour pH).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemědělské aktuality ze světa (internet)
ISSN
0862-2310
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
5-7
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—