Naše prasata jsou konkurenceschopná
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005545" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005545 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Naše prasata jsou konkurenceschopná
Popis výsledku v původním jazyce
V současném období rozhodujícími faktory zajišťujícími konkurenceschopnost českého vepřového masa na evropském trhu jsou nižší úroveň nákladů na produkci 1 kg vepřového masa v živém stavu, která činní 35 Kč, tj. 1,10 EUR, vysoká kvalita masa jatečných prasat, dobrý marketing a kvalitní řízení farem chovu prasat.
Název v anglickém jazyce
Our Pig Are Competitive
Popis výsledku anglicky
Dominant factors for handling czech pork europe market competitive in the present period are lower costs level to production 1 kg pork in quock condition, that is 35 CZK (itś 1,10 EUR) also high pig meat quality, good marketing and finally management ofthe pig breeding farms.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemědělec
ISSN
1211-3816
e-ISSN
—
Svazek periodika
XI
Číslo periodika v rámci svazku
52
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
28
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—