Technologie dojení a kvalita mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005622" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005622 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Technologie dojení a kvalita mléka
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalita mléka dojnic úzce souvisí s kvalitou dojící techniky, se systémem péče o mléčnou žlázu, s úrovní ošetřovatelské práce i s nakládáním s mlékem po jeho nadojení. Experimentálně byl potvrzen pozitivní vliv systému hygieny Eutra na obsah somatickýchbuněk a mikrobiologickou kvalitu mléka u otelených dojnic.
Název v anglickém jazyce
Milking technology and milk quality
Popis výsledku anglicky
Milk quality related to quality of milking technology, to mammary prevention system, to level of stockmans work and to manipulation with milk after milking. By experiment positive effect of mammary hygiene system Eutra was detected to somatic cells countand microbiological quality of milk.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Svazek periodika
9
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
74
Strana od-do
33-36
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—