Produkční vlastnosti prasat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F04%3A7544" target="_blank" >RIV/60460709:41210/04:7544 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Produkční vlastnosti prasat
Popis výsledku v původním jazyce
V chovatelsky vyspělých zemích se stále hledají cesty a zdroje, jak hospodárně zvyšovat produkci vepřového masa, odpovídající svou kvalitou a složením požadavkům racionální lidské výživy , zpracovatele a ekonomiky. V chovu prasat jsou nezastupitelným zdrojem hospodárnosti a vysoké rentability produkční vlastnosti, které lze rozdělit na vlastnosti charakterizující výkrmnost a jatečnou hodnotu.
Název v anglickém jazyce
Pig-production performance in pigs
Popis výsledku anglicky
In the pig keeping advanced countries there are looking for the enhancing ways of quality and body composition in pig with regard to human-ratio-nutrition requirements. In the pig breeding as a source of high profitability there are a production potential which could be dividing in to fattening capacity and carcass value.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Agromagazín
ISSN
1214-0643
e-ISSN
—
Svazek periodika
7
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
38-41
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—