Kritéria optimální technologie sklizně cukrovky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F04%3A8711" target="_blank" >RIV/60460709:41210/04:8711 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kritéria optimální technologie sklizně cukrovky
Popis výsledku v původním jazyce
Pro sklizení kvalitních bulev cukrové řepy se musíme zabývat termínem sklizně, technologickou zralostí a MB faktorem, výškou a kvalitou sřezu bulev, minimalizací poškození bulev a ochranou řepy před mrazem.
Název v anglickém jazyce
Criteria of the optimal technology of sugar beet harvest
Popis výsledku anglicky
For the good quality of the harvested sugar beet we have to deal with the date of the harvest, technological maturity and MB factor, hight and quality of beetroot cutting, minimizing of beetroot injury and protection of sugar beet against the frost.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Svazek periodika
52
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
20-21
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—