Formulace zásad technologického postupu pěstování cukrovky. Technicko-technologické doporučení pro praxi.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027031%3A_____%2F03%3A00007490" target="_blank" >RIV/00027031:_____/03:00007490 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Formulace zásad technologického postupu pěstování cukrovky. Technicko-technologické doporučení pro praxi.
Popis výsledku v původním jazyce
Požadavky mající rozhodující vliv na kvalitu a výnos bulev cukrovky. Přehled 7 nejdůležitějších faktorů a jejich charakteristiky. Navržen projekt inovované technologie pěstování a sklizně cukrovky. Za rozhodující faktory jsou považovány půda, setí cukrovk
Název v anglickém jazyce
Formulation of technological procedure principles of sugar-beet growing. Technical and economical recommendation for practice.
Popis výsledku anglicky
Requirements having decisive effect on sugar-beet tubers quality and yield. Overview of seven the most significant factors and their characteristics. Suggestion of project of innovation technology for sugar-beet growing and harvest. The decisive factorsRequirements having decisive effect on sugar-beet tubers quality and yield. Overview of seven the most significant factors and their characteristics. Suggestion of project of innovation technology for sugar-beet growing and harvest. The decisive factorsa
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GB - Zemědělské stroje a stavby
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Praha
Název nakladatele resp. objednatele
VUZT
Verze
00027031
Identifikační číslo nosiče
—