Vliv odrůdy a nakrývání netkanou textilií na obsah vitamínu C u naťové petržele
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A16776" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:16776 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Vitamin C content in leafy parsley influenced by non - woven textile covering and cultivar
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this work was study of non-woven textile covering and cultivar of vitamin C content in parsley leaves. There were grown two types of leafy parsley ? plain (´Festival´) and crispy (´Kudrnka´) in two variants ? covered and not covered with non-woven textile (Pegas agro 17 UV). There were measured following values of vitamin C in fresh leaves of parsley: plain (covered) 2361 mg.kg-1, plain (not covered) 2133 mg.kg-1, crispy (covered) 2252 mg.kg-1, crispy (not covered) 1806 mg.kg-1.
Název v anglickém jazyce
Vitamin C content in leafy parsley influenced by non - woven textile covering and cultivar
Popis výsledku anglicky
The aim of this work was study of non-woven textile covering and cultivar of vitamin C content in parsley leaves. There were grown two types of leafy parsley ? plain (´Festival´) and crispy (´Kudrnka´) in two variants ? covered and not covered with non-woven textile (Pegas agro 17 UV). There were measured following values of vitamin C in fresh leaves of parsley: plain (covered) 2361 mg.kg-1, plain (not covered) 2133 mg.kg-1, crispy (covered) 2252 mg.kg-1, crispy (not covered) 1806 mg.kg-1.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Vitamins 2006 - Health Ingredients Metabolism Analysis
ISBN
80-7194-855-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
135-136
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Pardubice
Datum konání akce
10. 9. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—