Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv odrůdy a nakrývání netkanou textilií na obsah vitamínu C u naťové petržele

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A16776" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:16776 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Vitamin C content in leafy parsley influenced by non - woven textile covering and cultivar

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this work was study of non-woven textile covering and cultivar of vitamin C content in parsley leaves. There were grown two types of leafy parsley ? plain (´Festival´) and crispy (´Kudrnka´) in two variants ? covered and not covered with non-woven textile (Pegas agro 17 UV). There were measured following values of vitamin C in fresh leaves of parsley: plain (covered) 2361 mg.kg-1, plain (not covered) 2133 mg.kg-1, crispy (covered) 2252 mg.kg-1, crispy (not covered) 1806 mg.kg-1.

  • Název v anglickém jazyce

    Vitamin C content in leafy parsley influenced by non - woven textile covering and cultivar

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this work was study of non-woven textile covering and cultivar of vitamin C content in parsley leaves. There were grown two types of leafy parsley ? plain (´Festival´) and crispy (´Kudrnka´) in two variants ? covered and not covered with non-woven textile (Pegas agro 17 UV). There were measured following values of vitamin C in fresh leaves of parsley: plain (covered) 2361 mg.kg-1, plain (not covered) 2133 mg.kg-1, crispy (covered) 2252 mg.kg-1, crispy (not covered) 1806 mg.kg-1.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Vitamins 2006 - Health Ingredients Metabolism Analysis

  • ISBN

    80-7194-855-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    135-136

  • Název nakladatele

    Univerzita Pardubice

  • Místo vydání

    Pardubice

  • Místo konání akce

    Pardubice

  • Datum konání akce

    10. 9. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku