Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Zásady a přístupy k udržení zdravotní nezávadnosti surovin pro výrobu potravin a krmiv

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A17810" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:17810 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Zásady a přístupy k udržení zdravotní nezávadnosti surovin pro výrobu potravin a krmiv

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V tomto článku jsou vysvětleny definice, legislativní předpisy a kvalitativní parametry týkající se surovin na výrobu potravin a krmiv, nebezpečí spojená s použitím kontaminovaných surovin, tvorba toxinu. Je uvedena legislative ve vztahu ke kontaminaci surovin a úřední kontrole.

  • Název v anglickém jazyce

    principles and approaches of maintenance of food safety raw materials for production of foodstuffs and feed

  • Popis výsledku anglicky

    In this article are explained definitions, legislative rules and qualitative parameters in context with raw materials for production of food and feed, risks in connection with using of contaminated materials, production of toxin. Legislative in the context with contamination and official control is listed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Technologie pěstování chmele

  • ISBN

    80-86836-08-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    23-31

  • Název nakladatele

    Chmelařský institut Žatec

  • Místo vydání

    Žatec

  • Místo konání akce

    Žatec

  • Datum konání akce

    15. 2. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku