Zásady a přístupy k udržení zdravotní nezávadnosti surovin pro výrobu potravin a krmiv
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A17810" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:17810 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zásady a přístupy k udržení zdravotní nezávadnosti surovin pro výrobu potravin a krmiv
Popis výsledku v původním jazyce
V tomto článku jsou vysvětleny definice, legislativní předpisy a kvalitativní parametry týkající se surovin na výrobu potravin a krmiv, nebezpečí spojená s použitím kontaminovaných surovin, tvorba toxinu. Je uvedena legislative ve vztahu ke kontaminaci surovin a úřední kontrole.
Název v anglickém jazyce
principles and approaches of maintenance of food safety raw materials for production of foodstuffs and feed
Popis výsledku anglicky
In this article are explained definitions, legislative rules and qualitative parameters in context with raw materials for production of food and feed, risks in connection with using of contaminated materials, production of toxin. Legislative in the context with contamination and official control is listed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Technologie pěstování chmele
ISBN
80-86836-08-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
23-31
Název nakladatele
Chmelařský institut Žatec
Místo vydání
Žatec
Místo konání akce
Žatec
Datum konání akce
15. 2. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—