Složení a technologické vlastnosti výrobku z drůbežího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A20458" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:20458 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Složení a technologické vlastnosti výrobku z drůbežího masa
Popis výsledku v původním jazyce
xxx
Název v anglickém jazyce
Composition and technological properties of chicken meat product
Popis výsledku anglicky
This contribution is dealing with the observation of poultry product composition, focusing on the problems with cheese looses from structure of the heat treated product. The main characteristics (dry matter and fat content) of cheese and meat component parts of final product, and cheese as a raw material for production were determined as well as the composition (water and fat content) and technological properties (water holding capacity) of raw meat material. Cheese fat content reduction or eventually modification of composition mechanically separated chicken meat may improve not only organoleptical properties, but it can also reduce energy value of meat product
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, II. diel.
ISBN
978-80-8069-861-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
354-356
Název nakladatele
SPU v Nitre
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
28. 3. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—