Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Složení a technologické vlastnosti výrobku z drůbežího masa

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A20458" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:20458 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Složení a technologické vlastnosti výrobku z drůbežího masa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    xxx

  • Název v anglickém jazyce

    Composition and technological properties of chicken meat product

  • Popis výsledku anglicky

    This contribution is dealing with the observation of poultry product composition, focusing on the problems with cheese looses from structure of the heat treated product. The main characteristics (dry matter and fat content) of cheese and meat component parts of final product, and cheese as a raw material for production were determined as well as the composition (water and fat content) and technological properties (water holding capacity) of raw meat material. Cheese fat content reduction or eventually modification of composition mechanically separated chicken meat may improve not only organoleptical properties, but it can also reduce energy value of meat product

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, II. diel.

  • ISBN

    978-80-8069-861-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    354-356

  • Název nakladatele

    SPU v Nitre

  • Místo vydání

    Nitra

  • Místo konání akce

    Nitra

  • Datum konání akce

    28. 3. 2007

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku