Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Faremní zpracování mléka

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A21285" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:21285 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Faremní zpracování mléka

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek popisuje prvovýrobu mléka, výrobu konzumního mléka, kysaných mléčných výrobků, tvarohů, sýrů a másla v podmínkách faremního zpracování.

  • Název v anglickém jazyce

    Farm milk processing

  • Popis výsledku anglicky

    Raw milk processing, production of liquid milk, fermented milk products, cheese and butter in farm conditions are described in the contribution.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Příručka pro faremní zpracovatele mléka

  • ISBN

    978-80-213-1676-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    31

  • Strana od-do

    5-35

  • Název nakladatele

    KKZP, ČZU v Praze

  • Místo vydání

    ČZU v Praze

  • Místo konání akce

    ČZU v Praze

  • Datum konání akce

    6. 9. 2007

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku