Faremní zpracování mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A21285" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:21285 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Faremní zpracování mléka
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek popisuje prvovýrobu mléka, výrobu konzumního mléka, kysaných mléčných výrobků, tvarohů, sýrů a másla v podmínkách faremního zpracování.
Název v anglickém jazyce
Farm milk processing
Popis výsledku anglicky
Raw milk processing, production of liquid milk, fermented milk products, cheese and butter in farm conditions are described in the contribution.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Příručka pro faremní zpracovatele mléka
ISBN
978-80-213-1676-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
31
Strana od-do
5-35
Název nakladatele
KKZP, ČZU v Praze
Místo vydání
ČZU v Praze
Místo konání akce
ČZU v Praze
Datum konání akce
6. 9. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—