Nutriční význam králičího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A21423" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:21423 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nutriční význam králičího masa
Popis výsledku v původním jazyce
Z nutričního hlediska se králičí maso řadí mezi dieteticky významné složky potravy. Je snadno stravitelné, chutné, má nízký obsah tuků, histaminu a alergenů. Splňuje všechny požadavky na pravidla zdravé výživy pro všechny věkové kategorie.
Název v anglickém jazyce
The importance of rabbit´s meat
Popis výsledku anglicky
From the nutrition point of view the rabbit meat is one from the best dietetic meati food sortiment. Is very good digestible, delicious, with low content of fats, histamin and alergens. Rabbit meat has all the important substances from point of view of good nutritient.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Nové směry v chovu brojlerových králíků
ISBN
978-80-86454-87-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
88-92
Název nakladatele
ČZU Praha
Místo vydání
Praha ČZU
Místo konání akce
ČZU Praha
Datum konání akce
14. 11. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—