Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of milking vacuum level and overmilking on cows´ teat characteristics

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F11%3A52307" target="_blank" >RIV/60460709:41210/11:52307 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Effect of milking vacuum level and overmilking on cows´ teat characteristics

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The infl uence of milking vacuum and milk fl ow level (resp. detachment level) on cows? teat characteristics were studied in four experiments. The MIXED procedure was used to test treatment eff ects on the level of teat length, teat thickness at the baseand half-way between the teat end and the base of udder, teat canal length, teat end width, teat wall thickness, teat cistern width a er milking and on diff erences between these teat characteristics measured before and a er milking. A total of 51 cowswere included in all experiments. All the cows had clinically healthy udders. Some cows were involved in two or more experiments.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of milking vacuum level and overmilking on cows´ teat characteristics

  • Popis výsledku anglicky

    The infl uence of milking vacuum and milk fl ow level (resp. detachment level) on cows? teat characteristics were studied in four experiments. The MIXED procedure was used to test treatment eff ects on the level of teat length, teat thickness at the baseand half-way between the teat end and the base of udder, teat canal length, teat end width, teat wall thickness, teat cistern width a er milking and on diff erences between these teat characteristics measured before and a er milking. A total of 51 cowswere included in all experiments. All the cows had clinically healthy udders. Some cows were involved in two or more experiments.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH91270" target="_blank" >QH91270: Využití genetických a negenetických faktorů ke zvýšení výkonnosti dojených plemen skotu v ČR</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis

  • ISSN

    1211-8516

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    23

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    193-202

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus