Organické kontaminanty v zelenině
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F11%3A52988" target="_blank" >RIV/60460709:41210/11:52988 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Organické kontaminanty v zelenině
Popis výsledku v původním jazyce
Jednou z nejdůležitějších skupin kontaminantů v potravním řetězci jsou organické sloučeniny, které můžeme rozdělit na přírodní látky a látky exogenní. Nejdůležitější jsou probrané v článku.
Název v anglickém jazyce
Organic contaminants in vegetables
Popis výsledku anglicky
One of the most inmportant group of contaminants in food chain are organic compounds. Toxic compounds can be divided into basic groups, natural compounds and exogenic compounds. Review is in the article.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zahradnictví
ISSN
1213-7596
e-ISSN
—
Svazek periodika
X
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
30-31
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—