Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The relationship between fatty acid and citric acid concentrations in milk from Holstein cows during the period of negative energy balance

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F12%3A57834" target="_blank" >RIV/60460709:41210/12:57834 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    The relationship between fatty acid and citric acid concentrations in milk from Holstein cows during the period of negative energy balance

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of this study was to determine the relationship between body condition score changes and the dynamics of energy balance indicators - fatty acid and citric acid contents - in milk during a early part of lactation. In addition, the relationship between these two indicators was also evaluated.The results also confirm the relationships between these indicators and emphasise the importance of proper herd management with respect to body condition score changes and the contents of fatty acids andcitric acid in milk.

  • Název v anglickém jazyce

    The relationship between fatty acid and citric acid concentrations in milk from Holstein cows during the period of negative energy balance

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of this study was to determine the relationship between body condition score changes and the dynamics of energy balance indicators - fatty acid and citric acid contents - in milk during a early part of lactation. In addition, the relationship between these two indicators was also evaluated.The results also confirm the relationships between these indicators and emphasise the importance of proper herd management with respect to body condition score changes and the contents of fatty acids andcitric acid in milk.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH91270" target="_blank" >QH91270: Využití genetických a negenetických faktorů ke zvýšení výkonnosti dojených plemen skotu v ČR</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Central European Agriculture

  • ISSN

    1332-9049

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    13

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    HR - Chorvatská republika

  • Počet stran výsledku

    16

  • Strana od-do

    615-630

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus