Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Růstové medium pro testování prebiotického účinku galaktooligosacharidů s minimálním podílem zbytkových sacharidů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F13%3A62906" target="_blank" >RIV/60460709:41210/13:62906 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/26722861:_____/13:KU31

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Růstové medium pro testování prebiotického účinku galaktooligosacharidů s minimálním podílem zbytkových sacharidů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká růstového media pro testování prebiotického účinku galaktooligosacharidů s minimálním podílem zbytkových sacharidů. Mono- a disacharidy nevykazují prebiotický účinek a z toho důvodu je potřebné je z růstového media pro testováníprebiotického účinku galaktooligosacharidů za in vitro podmínek odstranit.

  • Název v anglickém jazyce

    The growth medium for the testing of the prebiotic effect of galactooligosaccharides with minimal residual carbohydrates

  • Popis výsledku anglicky

    The technical solution relates to a growth medium for testing the prebiotic effect of galactooligosaccharides with minimal residual carbohydrates. Mono-and disaccharides show prebiotic effect and is therefore required is a growth medium for testing the prebiotic effect of galactooligosaccharides under in vitro conditions to remove.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1210093" target="_blank" >QJ1210093: Nové metody pro výrobu, kontrolu kvality a účinků probiotických potravin</a><br>

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    25466

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Praha - Vokovice; Česká zemědělská univerzita v Praze

  • Způsob využití

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence