Rozdíly v kvalitě píce u sortimentu českých odrůd vojtěšky a u vybraných novošlechtění typu falcata
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F18%3A77895" target="_blank" >RIV/60460709:41210/18:77895 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Rozdíly v kvalitě píce u sortimentu českých odrůd vojtěšky a u vybraných novošlechtění typu falcata
Popis výsledku v původním jazyce
Studie hodnotila rozdíly v obsahu NDF, ADL a in vitro stravitelnosti NDF u 17 českých odrůd vojtěšky a 5 novošlechtění typu falcata.
Název v anglickém jazyce
Differences in nutritive value of Czech lucerne varieties and M. falcata candivars
Popis výsledku anglicky
This study compare concentration of NDF, ADL and NDF in vitro digestibility of 17 czech lucerne varieties and 5 falcata candivars.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
5
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
Agrogen spol. s r.o.
Verze
—