Influence of ageing on the physical qualities of the longissimus thoracis et lumborum and biceps femoris muscles from male and female free-ranging common eland (Taurotragus orxy)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F20%3A81242" target="_blank" >RIV/60460709:41210/20:81242 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:41340/20:81242
Výsledek na webu
<a href="https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0309174019306916?via%3Dihub" target="_blank" >https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0309174019306916?via%3Dihub</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.107922" target="_blank" >10.1016/j.meatsci.2019.107922</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of ageing on the physical qualities of the longissimus thoracis et lumborum and biceps femoris muscles from male and female free-ranging common eland (Taurotragus orxy)
Popis výsledku v původním jazyce
The physical quality changes of vacuum-packaged longissimus thoracis et lumborum (LTL) and biceps femoris (BF) muscles were determined for male and female eland during ageing. Ageing improved uniformity between muscles as well as tenderness, with minor influences of sex thereon.
Název v anglickém jazyce
Influence of ageing on the physical qualities of the longissimus thoracis et lumborum and biceps femoris muscles from male and female free-ranging common eland (Taurotragus orxy)
Popis výsledku anglicky
The physical quality changes of vacuum-packaged longissimus thoracis et lumborum (LTL) and biceps femoris (BF) muscles were determined for male and female eland during ageing. Ageing improved uniformity between muscles as well as tenderness, with minor influences of sex thereon.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Meat Science
ISSN
0309-1740
e-ISSN
1873-4138
Svazek periodika
159
Číslo periodika v rámci svazku
january
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
0-6
Kód UT WoS článku
000494048200003
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85071239536