Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Classification and Feature Extraction Using Supervised and Unsupervised Machine Learning Approach for Broiler Woody Breast Myopathy Detection

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F22%3A91551" target="_blank" >RIV/60460709:41210/22:91551 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.mdpi.com/2304-8158/11/20/3270/htm" target="_blank" >https://www.mdpi.com/2304-8158/11/20/3270/htm</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.3390/foods11203270" target="_blank" >10.3390/foods11203270</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Classification and Feature Extraction Using Supervised and Unsupervised Machine Learning Approach for Broiler Woody Breast Myopathy Detection

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Bioelectrical impedance analysis (BIA) was established to quantify diverse cellular characteristics. This technique has been widely used in various species, such as fish, poultry, and humans for compositional analysis. This technology was limited to offline quality assurance/detection of woody breast (WB): however, inline technology that can be retrofitted on the conveyor belt would be more helpful to processors. Freshly deboned (n = 80) chicken breast fillets were collected from a local processor and analyzed by hand-palpation for different WB severity levels. Data collected from both BIA setups were subjected to supervised and unsupervised learning algorithms. The modified BIA showed better detection ability for regular fillets than the probe BIA setup. In the plate BIA setup, fillets were 80,00% for normal, 66,67% for moderate (data for mild and moderate merged), and 85,00% for severe WB. However, hand-held BIA showed 77,78, 85,71, and 88,89% for normal, moderate, and severe WB, respectively. Plat

  • Název v anglickém jazyce

    Classification and Feature Extraction Using Supervised and Unsupervised Machine Learning Approach for Broiler Woody Breast Myopathy Detection

  • Popis výsledku anglicky

    Bioelectrical impedance analysis (BIA) was established to quantify diverse cellular characteristics. This technique has been widely used in various species, such as fish, poultry, and humans for compositional analysis. This technology was limited to offline quality assurance/detection of woody breast (WB): however, inline technology that can be retrofitted on the conveyor belt would be more helpful to processors. Freshly deboned (n = 80) chicken breast fillets were collected from a local processor and analyzed by hand-palpation for different WB severity levels. Data collected from both BIA setups were subjected to supervised and unsupervised learning algorithms. The modified BIA showed better detection ability for regular fillets than the probe BIA setup. In the plate BIA setup, fillets were 80,00% for normal, 66,67% for moderate (data for mild and moderate merged), and 85,00% for severe WB. However, hand-held BIA showed 77,78, 85,71, and 88,89% for normal, moderate, and severe WB, respectively. Plat

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Foods

  • ISSN

    2304-8158

  • e-ISSN

    2304-8158

  • Svazek periodika

    11

  • Číslo periodika v rámci svazku

    20

  • Stát vydavatele periodika

    CH - Švýcarská konfederace

  • Počet stran výsledku

    14

  • Strana od-do

    1-14

  • Kód UT WoS článku

    000872875200001

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85140786118