Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv genotypu a věku na složení jatečného těla brojlerových kuřat.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F99%3A00000352" target="_blank" >RIV/60460709:41210/99:00000352 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv genotypu a věku na složení jatečného těla brojlerových kuřat.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Sledoval se vliv porážkové hmotnosti a různého věku kuřat dvou genotypů na jatečné ukazatele a kvalitu masa. S věkem kuřat se zvyšovaly hodnoty jatečné výtěžnosti a podílu prsního svalstva. Lepší výsledky byly zjištěny u hybrida ROSS 308.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of genotype and age on slaughter value of broiler chickens.

  • Popis výsledku anglicky

    In fattening experiment was use two genotypes of broiler chickens. The genotype and age influenced slaughter value.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník referátů 26. konference o jakosti potravin a potravinových surovin.

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    MZLU Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku