Vliv genotypu a věku na složení jatečného těla brojlerových kuřat.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F99%3A00000352" target="_blank" >RIV/60460709:41210/99:00000352 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv genotypu a věku na složení jatečného těla brojlerových kuřat.
Popis výsledku v původním jazyce
Sledoval se vliv porážkové hmotnosti a různého věku kuřat dvou genotypů na jatečné ukazatele a kvalitu masa. S věkem kuřat se zvyšovaly hodnoty jatečné výtěžnosti a podílu prsního svalstva. Lepší výsledky byly zjištěny u hybrida ROSS 308.
Název v anglickém jazyce
The effect of genotype and age on slaughter value of broiler chickens.
Popis výsledku anglicky
In fattening experiment was use two genotypes of broiler chickens. The genotype and age influenced slaughter value.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník referátů 26. konference o jakosti potravin a potravinových surovin.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
MZLU Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—