Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Heating and ventilation in milking parlours

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F15%3A67588" target="_blank" >RIV/60460709:41310/15:67588 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Heating and ventilation in milking parlours

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this paper is to show the results of the measurement of main microclimatic parameters (temperature and relative humidity) in milking parlours and compare the obtained results with values recommended in relevant standards. Temperature and relative humidity can affect animal welfare as well as the well-being of workers. These parameters were measured in three rotary milking parlours with herringbone type of stalls, each for 24 dairy cows. Two of these milking parlours were built in 2001 and onewas built in 2009. Measurements were taken during the winter and summer periods, under extremely cold or high temperature conditions. Measurements were taken during the milking process for about two hours using suitable sensors for measurement of indoortemperature and relative humidity. The data of outside temperature and relative humidity were also obtained and compared with indoor data. The final results of the research were generalized. It is obvious from the results of measurements

  • Název v anglickém jazyce

    Heating and ventilation in milking parlours

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this paper is to show the results of the measurement of main microclimatic parameters (temperature and relative humidity) in milking parlours and compare the obtained results with values recommended in relevant standards. Temperature and relative humidity can affect animal welfare as well as the well-being of workers. These parameters were measured in three rotary milking parlours with herringbone type of stalls, each for 24 dairy cows. Two of these milking parlours were built in 2001 and onewas built in 2009. Measurements were taken during the winter and summer periods, under extremely cold or high temperature conditions. Measurements were taken during the milking process for about two hours using suitable sensors for measurement of indoortemperature and relative humidity. The data of outside temperature and relative humidity were also obtained and compared with indoor data. The final results of the research were generalized. It is obvious from the results of measurements

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GB - Zemědělské stroje a stavby

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Agronomy Research

  • ISSN

    1406-894X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    13

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    245-252

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus