Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mikroklima dojíren v průběhu zimního období

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000177" target="_blank" >RIV/62157124:16270/05:00000177 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Microclimatic conditions in milking parlour during winter period

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to find out and to compare microclimatic conditions in milking parlours built in dairy stable (B) and in milking parlours detached out of stable (A) and exterior (E) in winter period. Air temperature showed statistically significant differences (P<0.05) between milking parlours A vs. B and A vs. E and B vs. E. Air flow showed significant differences (P<0.05) between A vs. E and B vs. E. The differences in relative humidity were not found out to be significant. The higher air temperature in milking parlour A was caused by heating all day long.

  • Název v anglickém jazyce

    Microclimatic conditions in milking parlour during winter period

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to find out and to compare microclimatic conditions in milking parlours built in dairy stable (B) and in milking parlours detached out of stable (A) and exterior (E) in winter period. Air temperature showed statistically significant differences (P<0.05) between milking parlours A vs. B and A vs. E and B vs. E. Air flow showed significant differences (P<0.05) between A vs. E and B vs. E. The differences in relative humidity were not found out to be significant. The higher air temperature in milking parlour A was caused by heating all day long.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF4036" target="_blank" >QF4036: Technické, animální a humánní faktory dojení a jejich působení v procesu získávání mléka</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Physiological and Technical Aspects of Machine Milking, ICAR

  • ISBN

    1563-2504

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    235-237

  • Název nakladatele

    ICAR, Villa del ragno, Via Nomentana 134, 00162 Rome, Italy

  • Místo vydání

    Rome, Italy

  • Místo konání akce

    Research Institute of Animal Production Nitra, S

  • Datum konání akce

    26. 4. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku