Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Characterization of ceramic materials via image analysis

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22310%2F19%3A43919536" target="_blank" >RIV/60461373:22310/19:43919536 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Characterization of ceramic materials via image analysis

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This chapter described and explains the characterization of ceramic materials via microscopic image analysis, with a special focus on the stereological determination of grain size and pore size. Based on selected examples (fully dense transparent ceramics and highly porous ceramic foams), the application of these measurements for process control and optimzation is shown.

  • Název v anglickém jazyce

    Characterization of ceramic materials via image analysis

  • Popis výsledku anglicky

    This chapter described and explains the characterization of ceramic materials via microscopic image analysis, with a special focus on the stereological determination of grain size and pore size. Based on selected examples (fully dense transparent ceramics and highly porous ceramic foams), the application of these measurements for process control and optimzation is shown.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20504 - Ceramics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes, Volume II: Process Control

  • ISBN

    978-1-908235-10-7

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    326-332

  • Počet stran knihy

    656

  • Název nakladatele

    STS Science Centre Ltd.

  • Místo vydání

    London

  • Kód UT WoS kapitoly