Aminokyseliny ve chmelových odrůdách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004875" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004875 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aminokyseliny ve chmelových odrůdách
Popis výsledku v původním jazyce
Předložená práce pojednává o významu a složení aminokyselin chmele ve vztahu k organoleptickým vlastnostem piva a stabilitě pivní pěny. Obsah aminokyselin byl sledován u různých chmelových odrůd z českých pěstebních lokalit za účelem vymezení odrůdov
Název v anglickém jazyce
Content of Amino Acids in Hop Varieties
Popis výsledku anglicky
This thesis deals with the importance and composition of hop amino acids in connection with organoleptic character of beer and beer foam stability. The content of amino acids was determinated in different hop varieties from czech localities in order to
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Bratislava
Název nakladatele resp. objednatele
Katedra biochemickej technológie CHTF STU v Bratislave, Slovenské združenie výrobcov piva a sladu
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—