Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Důležité údaje z historie pivovarství na území dnešní České republiky II. část

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004912" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004912 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Důležité údaje z historie pivovarství na území dnešní České republiky II. část

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vývoj technologie a techniky sladu, piva a druhů piv, historie pivovarského školství, vědy a výzkumu v Čechách a na Moravě

  • Název v anglickém jazyce

    The important data of the brewing history in Bohemia, 2nd part

  • Popis výsledku anglicky

    The development of the brewing and malting technology. The history of the brewing educational institutes, science and research in Bohemia and Moravia.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Pivovarský kalendář

  • ISBN

    80-902658-8-X

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s. Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly