Důležité údaje z historie pivovarství na území dnešní České republiky II. část
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004912" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004912 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Důležité údaje z historie pivovarství na území dnešní České republiky II. část
Popis výsledku v původním jazyce
Vývoj technologie a techniky sladu, piva a druhů piv, historie pivovarského školství, vědy a výzkumu v Čechách a na Moravě
Název v anglickém jazyce
The important data of the brewing history in Bohemia, 2nd part
Popis výsledku anglicky
The development of the brewing and malting technology. The history of the brewing educational institutes, science and research in Bohemia and Moravia.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Pivovarský kalendář
ISBN
80-902658-8-X
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s. Praha
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—