Immunochemical probes for monitoring changes in casein structure
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005129" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005129 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Immunochemical probes for monitoring changes in casein structure
Popis výsledku v původním jazyce
Simple and sensitive enzyme immunoassay techniques were developed for determination of casein fractions and peptides. Ten different antibodies (against three native and three thermally treated casein fractions, and against four peptides from molecule of
Název v anglickém jazyce
Immunochemical probes for monitoring changes in casein structure
Popis výsledku anglicky
Simple and sensitive enzyme immunoassay techniques were developed for determination of casein fractions and peptides. Ten different antibodies (against three native and three thermally treated casein fractions, and against four peptides from molecule of
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Česká republika
Název nakladatele resp. objednatele
Chemical reaction in foods iV
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—